OM BOMBUSFILM

BOMBUSFILM blev startet i 2018 og er et samarbejde mellem Jeppe Svendsen og Morten Telling. Tilsammen har vi næsten 20 års erfaring med professionel videoproduktion. Der er en række fordele ved at være et team, når man skal producere video, i såvel ideudviklings- som produktionsfasen. Vi kan sparre med hinanden, hjælpes ad under optagelserne og sikre en høj billed- og lydkvalitet.

Optagelser fra flere vinkler
Vi kan optage samme scene med flere kameraer samtidig og fra flere forskellige vinkler – f.eks. den ene på jorden med kamera og den anden fra luften med drone.  Udover video har vi også mange andre forskellige kompetencer indenfor journalistisk, markedsføring, kommunikation m.m. Som kunde hos BOMBUSFILM er du derfor i godt selskab, og kan trygt overlade ansvaret for hele produktionen til os.

Flinke fyre
Som personer er vi et par imødekommende og flinke fyre, som møder vores kunder fordomsfrit. Vi er gode til at knytte relationer og skabe en afslappet stemning, så de personer vi skal filme, slapper af og åbner sig foran kameraet. Vi trives med at kommunikere og færdes blandt alle typer af mennesker. Vi er fleksible og løser vores opgaver effektivt og professionelt og har det godt med vekslende opgavetyper. Vi er i stand til at levere meget smukke billeder og flot lyd, og har altid fokus på at fortælle de gode historier. Vi har begge en veludviklet filmæstetisk sans og lader tempo og stil variere fra opgave til opgave.

Kontakt os meget gerne for at aftale et uforpligtende møde.

Jeppe Svendsen
Jeppe Svendsen

Videofotograf, fotograf og klipper

  • Har vundet “Årets bedste danske action-sportsfilm 2013” og “Årets bedste danske film 2014” på Danish Adventure Filmfestival (D.A.F.F.) og har leveret filmoptagelser til bl.a. tv-dokumentaren “Rigtige mænd” på DR1 m.m. Jeppe har bl.a. specialiseret sig i natur-, outdoor og sportsoptagelser.
  • Har erhvervslicens til drone. Har arbejdet med video siden 2011. Har drevet Jeppe-svendsen.dk siden 2012.
  • Læs mere på Linkedin.

 

Morten Telling
Morten Telling

Cand. Mag. i Æstetisk og Kultur, Journalist, fotograf, videofotograf, illustrator/grafiker, webdesigner m.m.

  • Har erhvervslicens til drone.
  • Har drevet kommunikationsbureauet Moxtell Productions siden 1997 og har dermed mere end 30 års professionel erfaring med idéudvikling, kommunikation, markedsføring, journalistik, SoMe, foto og webudvikling. Har filmet og produceret professionel video siden 2009. Har blandt andet produceret videoer for Økologisk Landsforening, COOP, Thise Mejeri, Biodynamisk Forening m.fl.
  • Læs mere på Linkedin.