Bombusfilm består af Morten Telling og Jeppe Svendsen

BOMBUSFILM har base syd for Aarhus, men vi filmer i hele Danmark. BOMBUSFILM producerer video i alle formater og til alle platforme og består af Morten Telling (t.v.) og Jeppe Svendsen,

Vi producerer video, der får din historie op at flyve
Vi har årelang erfaring i at producere video og udgør tilsammen et stærkt, idérigt og kompetent team. Du vil derfor kunne forvente et slutprodukt af en kvalitet over gennemsnittet.

Sådan arbejder vi
Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker som kunde. På vores første møde, vil vi derfor få afklaret og forventningsafstemt budskaber, målgrupper, indhold og form inden vi leverer et tilbud og oplæg på opgaven. Når vi er enige, laver vi en endelig synops og drejebog, og aftaler forløbet for resten af produktionen. Vi bidrager aktivt med inputs og ideer, og sætter alle vores kompetencer i spil, når vi løser en opgave – uanset om den er stor eller lille.

Hvad koster det?
Prisen for en video vil varierer fra opgave til opgave og afhænger af tidsforbrug, ambitionsniveau m.m. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på en given opgave. Får vi etableret et fast samarbejde, som indeholder flere løbende opgaver, vil vi kunne indgå aftale om en nedsat produktionspris. Kontakt os for yderligere information på mobil 31171700 eller info@bombusfilm.dk.

Abonner på vores nyhedsbrev – udkommer cirka 2-8 gange årligt. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

 

Nyhedsbrev fra BOMBUSFILM

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som kommer cirka 2-6 gange årligt.